menu design

Уеб дизайн

Услугата за създаване на уебсайт е от съществено значение за всеки бизнес, който желае да има присъствие в интернет пространството и да увеличи своята видимост и достъпност за потенциални клиенти и партньори.
Ние Ви предлагаме професионално проектиране и разработване на онлайн платформа, която да представлява вашата фирма, продукти, услуги или информация. Това включва следните етапи:

Първоначални консултации с клиента за определяне на целите, изискванията и предпочитанията за уебсайта.

Създаване на уникален дизайн, който да отразява корпоративния стил и да предостави добро потребителско изживяване. Разработка на функционалности и интеграция на необходими платформи и инструменти.

Подготовка и интеграция на текстово и визуално съдържание за уебсайта, включително снимки, видеоклипове, продуктови описания, услуги и др.

Проверка на функционалността на уебсайта, оптимизация за уеб търсачки (SEO) и тестване на съвместимостта с различни уеб браузъри и устройства.

Публикуване на уебсайта и предоставяне на поддръжка след пускането, включително редовно обновяване на съдържанието, сигурността и интеграцията на нови функционалности.

Внос и дистрибуция на продукти за обзавеждане за баня – плочки за баня, гранитогрес, фаянс.

дизайн на уеб сайт

www.mirka-ceramica.com

Онлайн магазин за печат върху тениски, чаши, пъзели, възглавници, текстил, керамика, магнити и други подаръци.

Онлайн магазин за печат върху тениски, чаши, шапки, текстил, и други подаръци.